Ambachtelijk maatwerk uit eigen werkplaats

Noldus Keukenmontage is natuur meer dan montage alleen wij ontwerpen en produceren ook maatwerk meubelen, keukenkasten en maatwerk interieurs, van design tot klassiek. In sommige gevallen voldoen standaardmeubels niet en aan uw wensen, Wij kunnen dan uw maatwerkmeubel produceren met zorgt en vakmanschap exclusief maatwerk. Door middel van een schetsontwerp kunnen wij in ons tekenprogramma uw wensen visualiseren  en uit werken in een 3D tekening.

Ook schuine wanden en plafonds hoeven geen probleem te vormen. Met afsluit- en koofpanelen in dezelfde decors of kleuren is altijd een harmonieus geheel te realiseren. Hangruimte, legplanken, ladeblokken… Noldus keukenmontage stelt u uw maatmeubel samen naar uw inzicht. Zo schept u een zee van ruimte die voor u overal even functioneel is., omdat u over een huis of bedrijfsruimte met afwijkende afmetingen beschikt of omdat u iets wilt dat niemand anders heeft. In zulke gevallen kan Noldus keukenmontage u van dienst zijn. Dankzij onze mogelijkheden als Monteur beschikken inmiddels heel wat mensen over een originele, praktische en unieke maatwerk uit onze eigen werkplaats.

Noldus keukenmontage  maatwerk bied kastoplossingen voor elk budget, interieur en ruimte. wij werken volgens een eenvoudig principe waarbij u volledig bepaalt hoe uw maatwerk kast er uit gaat zien. Uiteraard blijven de kosten beheersbaar tijdens het bezoek bij u thuis ziet u direct welke invloed bijvoorbeeld een andere materiaalkeuze heeft op het totale kostenplaatje.

METALEN SCHUIFDEUREN, DRAAIDEUREN EN TAATSDEUREN

Metalen deuren zijn een echte eyecatcher en vrijwel toepasbaar in iedere stijl. Ze geven een moderne en industriële look aan je interieur. Door de speciaal ontworpen ranke profielen in de combinatie met en veel glas, is het de perfecte oplossing om de ruimte fysiek te verdelen zonder het licht te blokkeren. Hierdoor oogt de ruimte nog steeds open, maar is het ook gedeeltelijk afsluitbaar zoals bij kamer en suite. Onze metalen deuren zijn standaard voorzien van gehard veiligheidsglas.
En worden vervaardigd van hoogstaand aluminium. Nu kunt u de minimalistische en rauwe industriële verfijning van stalen deuren realiseren, zonder het hoge prijskaartje. De deuren worden exact op maat gemaakt.

Hoogwaardig aluminium brengt veel voordelen met zich mee

Noldus Keukenmontage heeft het beste van twee werelden als het gaat om schuifdeurkasten goede fabrikanten die elkaar goed aanvullen, qua techniek, kleuren en levertijden. Daardoor kunnen we altijd de beste en goedkoopste schuifdeurkast leveren en monteren.
De schuifwanden zijn aan te passen aan iedere situatie zodat geen centimeter onbenut blijft en de schuifwand één geheel vormt met uw interieur.
Behalve de gebruikelijke planken en hangers kunt u kiezen voor onder andere laden met frontpanelen in een of meerdere kleuren naar keuze, of verchroomde draadladen en schoenenrekken. Ook dassen-, riemen- en broekenhouders, tv-plateau’s en decoratiedozen zijn leverbaar in meerdere uitvoeringen.
De kasten worden gecompleteerd met verlichting zoals kooflijsten met ingebouwde halogeenspots in diverse kleuren, functionele zwenklampen en diverse opbouwspots.
Onze maatwerk schuifdeuren worden volledig op maat gemaakt en uit één of meerdere vlakken opgebouwd met de gewenste decor-vulling en type omlijsting. Van hout- tot uni-decoren of kies eens voor spiegels- of glasdeuren.

Schuifdeurkasten

Inloopkasten

Evenals bij Schuifwandkasten biedt Noldus Keukenmontage de mogelijkheid om, samen met u een inloopkast of kastenkamer samen te stellen die aan uw wensen voldoet. Een inloopkast of kastenkamer kunnen wij natuurlijk thuis bij u ontwerpen met ons 3D tekenprogramma. U heeft dan gelijk een goed beeld van vormgeving en prijsstelling!

Omdat het maatwerk is en meten een precies werk is, adviseren wij om altijd een inmeetafspraak te maken voor het beste eindresultaat.

Keuken op maat gemaakt

Vaak krijgen wij de vraag is het mogelijk een keuken op maat te maken precies zoals wij dat zouden willen.
Ja dat kan een op maat gemaakte keuken die perfect in uw woning past krijgt een uniek en persoonlijk karakter mee. Bepaalde bewerkingen kunnen machinaal bijvoorbeeld niet gemaakt worden, maar met de hand juist wel. En met een op maat gemaakte keuken heeft u echt iets unieks in huis.
Een keuken op maat hoeft niet duur te zijn. Op maat gemaakte keukens in de stijl die bij uw smaak past, zoals landelijke en nostalgische keukens, maar ook modern, klassiek of zelfs een combinatie van deze stijlen. Ook de kleur van de keuken kan precies afgestemd worden op de rest van uw interieur, zodat deze naadloos past binnen de rest van uw huis.
U heeft bij ons keuze uit verschillende materialen. Samen bespreken wij uw persoonlijke wensen en zodra de keuken gemaakt is wordt deze netjes bij u bezorgd en vakkundig gemonteerd.

Accessoires kasten

Behalve de gebruikelijke planken en hangers kunt u kiezen voor onder andere laden met frontpanelen in een of meerdere kleuren naar keuze, of verchroomde draadladen en schoenenrekken. Ook dassen-, riemen- en broekenhouders, tv-plateau’s en decoratiedozen zijn leverbaar in meerdere uitvoeringen.
De kasten worden gecompleteerd met verlichting zoals kooflijsten met ingebouwde halogeenspots in diverse kleuren, functionele zwenklampen en diverse opbouwspots.