Inmeetservice aanvragen

Met onze inmeetservice ontvangt u 100% pasgarantie.

Noldus Keukenmontage is natuur meer dan montage alleen wij hebben ook een inmeet service voor keukenspeciaalzaken en particulieren wij beoordeelt de keukenruimte, meet de ruimte op kijken de hoeken na en geven de plaats van ramen en deuren aan en kijken naar de aansluitpunten van water aan/afvoer de elektrapunten, uitbreiding meterkast en maken  foto’s en leveren alles per E-mail aan via ons gedetailleerd inmeetformulier.
Door alles goed in te meten en in te tekenen, kom je erachter wat realistisch is en welke wensen onmogelijk zijn. Het inmeten van de exacte maten kan echter lastig zijn. Er is niets vervelender dan na de aanschaf van jouw complete keuken en/of inbouwapparatuur  blijkt dat deze niet past in de daarvoor bestemde ruimte het volledig inmeten van uw keuken kost ongeveer een uur. Wil je dit soort problemen voorkomen en zeker zijn van de juiste maten?
Maak dan gebruik van onze inmeetservice het maken van een gedetailleerd inmeetrapport de kosten hiervoor zijn € 150,00 en van deze kosten wordt er € 75,00 weer in mindering gebracht indien wij de montage mogen verzorgen.
Maak snel een afspraak via het onderstaat formulier of bel direct 078 6207050.

voorbeelden gedetailleerd inmeetformulier.