Keuken plaatsen in Heerjansdam

Noldus keukenmontage is een vakkundig bedrijf met ruim 25 jaar ervaring op een professionele wijze monteren van luxe inbouwkeukens in Heerjansdam van diverse merken soorten en maten. Wij werken nauw samen met gerenommeerde keukenzaken uit de regio. Heeft u een nieuwe keuken gekocht dan kunnen we de dé- en montage, stuc- en tegelwerk verzorgen. We kunnen u hierbij een totaalpakket aanbieden, zodat u één aanspreekpunt heb waar u je  met al uw vragen over de keuken terecht kunt. We verwijderen dus ook de oude keuken, verleggen de leidingen, passen de bestaande installaties aan en werken wanden af ( betegelen, stuken en opleveren etc. ).

Keukenmontage

Wij monteren uw keuken en sluiten hem voor u aan. Gebruiksklare oplevering.
Offerte aanvragen

Wat zijn de kosten van een keuken plaatsen?

De kosten van een keuken plaatsen zijn afhankelijk van een aantal factoren.
Elke situatie vraagt namelijk om een andere aanpak en daarom kunnen de kosten van een keuken plaatsen variëren.
Globaal gezien zou je de kosten van alleen de keukenmontage dus exclusief het meerwerk kunnen berekenen op ongeveer 10% van de totale keukenprijs. Een nieuwe keuken wordt echter pas duur als er rekening gehouden wordt met de situatie waarin die keuken moet worden geplaatst.
Dan blijkt dat er leidingen aangepast moeten worden, een gat boren voor de afzuigkap en aanpassingen aan elektra, afvoer, muren en vloer moeten worden gedaan.
Hieronder zetten we een aantal bedragen voor deze extra werkzaamheden op een rijtje. Door die kosten bij je keuken op te tellen, weet je ongeveer wat een keuken je gaat kosten. Let op: je kunt deze bedragen ook gewoon hanteren als je zelf je keuken gaat verbouwen en geen nieuwe keuken plaatst. Natuurlijk kun je op deze kosten besparen door zelf klussen uit te voeren, maar je hebt dan in ieder geval een richtlijn van de mogelijke kosten.

Denk voor het kopen van een keuken is aan de bestaande installaties en vooral aan extra kosten van bijvoorbeeld:

Keuken kopen waar moet ik opletten?

Ben je van plan om een keuken te kopen? Meet voordat je naar een keukenzaak gaat eerst de keuken op. Zo kan de keukenverkoper in de winkel aan de hand van jou metingen een goed voorstel maken.
Noldus Keukenmontage geeft je de belangrijkste tips vóórdat je een nieuwe keuken gaat kopen. Zo is het belangrijk om een goede lokale keukenzaak te bezoeken en na te denken over je budget. Ook het bepalen van een keukenopstelling en een stijl is belangrijk. Een goede manier om een idee te krijgen welke keukenzaak voor u geschikt is, is rondvragen bij kennissen, familie en vrienden. Hoe bevallen hun keukens, zijn er haken en ogen? Hebt je al een keuken op het oog informeer dan ook eens bij anderen hoe de samenwerking met de keukenleverancier is geweest. En het plaatsen van de keuken, hoe is dat bevallen? Leg schriftelijk vast wat je zelf installeert en wat de keukenleverancier gaat installeren. Kijk ook rond op het internet bij de vele aanbieders van keukens, en vergelijk de prijzen. Zoek ook naar recensies over de keuken zaak. Probeer zoveel mogelijk informatie over de keuken en de montage eventueel  meerwerk te verkrijgen voordat u tot kopen overgaat. Gebruik wel je gezond verstand. Sommige website plaatsen alleen maar positieve reviews, deze websites geven uiteraard geen goed beeld van de service en kwaliteit van het desbetreffende keukenleverancier.
Neem geen overhaaste beslissingen en onderteken niet te snel een koopovereenkomst, het beste is het voorstel mee naar huis te nemen en er daar nog even goed over na te denken.

maatwerkkasten kaderdeuren

keukenrenovatie

De kosten van een keuken renoveren starten een paar honderd euro voor nieuwe grepen en keukendeurtjes en kunnen behoorlijk oplopen met het vernieuwen voor werkbladen en inbouwapparatuur.

Wij zorgen voor een perfecte afwerking. Met nieuwe kastjes, blad, deurtjes, grepen of inbouwapparatuur  hebt je meestal in één dag weer een weer een modern ogende keuken.

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Bij veranderingen willen we graag een mooi eindresultaat. Dan is het soms beter om bij het vervangen van de keukendeurtjes ook de schanieren goed te bekijken en te vervangen met een uitvoering met softclose sluiting.

Wij vervangen inbouwapparatuur in de keuken.

Noldus montage biedt de mogelijkheid om inbouwapparatuur professioneel te vervangen en/of te plaatsen.
U kunt hierbij denken aan een kookplaat, koelkast, vriezer, oven, magnetron, combimagnetron, vaatwasser, koffie apparaat en zelfs een kokend water kraan.
Gaskookplaat vervangen door een  inductie kookplaat vervangen lijkt meestal gemakkelijker dan het is.
Vaak moeten er aanpassingen uitgevoerd worden in de meterkast door het maken van een extra kookgroep en het aanpassen van het werkblad.
Heeft u een oud apparaat dan kunnen wij deze mee retour nemen.

beton cire grijs